Varice

Venele varicoase au o etiologie ereditara si sunt mai intalnite in cazul femeilor. Alti factori care pot duce la varice sunt graviditatea, obezitatea, varsta, menopauza, statul in picioare, traumatisme la nivelul piciorului. Impotriva varicelor superficiale folositi Vein Care aplicata de 2-3 ori pe zi si White Willow 2x1cps/zi in caz ca nu sunteti sensibil la acidul salicilic si puteti continua cu Protect 4 Life, incercati sa tineti picioarele ridicate deasupra nivelului corpului atunci cand va odihniti, faceti miscare si consultati un medic specialist pentru o eventuala recomandare  de ciorapi medicinali.

Sau

Pentru varice superficiale folositi Vein Care aplicata de 2-3 ori pe zi, dar NU cand acestea sunt ulcerate si aveti plaga deschisa.

Sau

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Vein Care Aplicatii locale
Vein Protex 1-1-1
Mega qProtect 1-1-0
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.