Veruci vulgare

Verucile genitale sunt manifestarea clinica a unei infectii active cutaneo-mucoase a regiunii genitale, perigenitale si perianale masculine si feminine cu anumite tipuri de papiloma virusuri umane( HPV ). Transmiterea este sexuala dar si nesexual (mâini infectate, iatrogen, transmitere prenatala sau perinatala la copii). Pentru un tratament adecvat este necesar consultul unui medic specialist.
Pentru intarirea sistemului imunitar folositi Immunaid in continuare sau Virago 3x1tb/zi, combinat cu Vital de grupa sanguina. Apoi Noni 2x1/2 linguri/zicu Smokerade 2x1tb/zi.

Sau

In cazul de  veruci plane va recomandam un produs Vital conform grupei D-voastra sanguine, Virago 3x1tb/zi pentru fortifierea organismului si tratamentul prescris de catre medicul dermatolog.

Produse calivita recomandate:
Produs Administrare
Immunaid 1-2-1
Noni Sirop 1-1-1 linguri de sirop + aplicatii locale
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.