Aquarion

Aquarion
Aparatul AQUARION este un filtru de apă de ultima generatie din domeniul ,de inalta tehnologie, care produce apă ionizată, îmbogăţită cu oxigen, fără metale grele şi toxine. Consumatorul poate modifica singur aciditatea sau alcalinitatea apei,ce poate fi utilizata în diferite scopuri. Apa ionizată alcalină,ce este produsa de acest dispozitiv, este antioxidanta, urmare a faptului ca apa este alcalinizata ofera o serie de beneficii pentru organism. Apa acidă,produsa de aparatul AQUARION este doar pentru uz extern.
Preţ TVA inclus: 6.250,00 Lei
Cantitate

Aquarion - Turnaţi apă curată în pahare !

Cam 75-98% organismela din regnul nimal si cel vegetal sunt formate din apă, ce are un rol-cheie în sustinerea sănătăţii. Ca urmare, apa nu este doar o materie primă deosebita, ci factorul primordial al unui sistem cu un echilibru foarte sensibil. Apa un rol multiplu: contribuie la absorbţia nutrienţilor, dezintegreaza şi evacueaza substanţele toxice realizate în cadrul metabolismului, are o contributie importanta în stabilizarea temperaturii corporale (prin transpiraţie), ne apara organele interne şi reglează nivelul de electroni şi protoni din celule.

Acest dispozitiv realizeaza apă ionizată în urma unor  multiple filtrari, a declorurării, iar apoi a separării electrice a apei de robinet. Ca urmare descompunerii electrice a apei, produce apă alcalină şi acidă, cu o valoare modificată a pH-ului.

Cea mai mare parte a alimentelor, aditivilor alimentari şi a unor medicamente ,schimba valoarea pH-ului din organism, acidificând mediul intern. Organismul nostru este apt să compenseze acest fenomen, având o rezervă alcalină adecvată. Dacă rezervele alcaline sunt însă diminuate, acest lucru va afecta negativ organismul pe termen lung, determinind apariţia unor probleme de sănătate. Apa ionizată alcalină, alcalinizează foarte bine organismul şi contribuie la sustinerea echilibrului acido-bazic al organismului. Apa alcalină are sarcinile negative (ioni de OH¯ formaţi dintr-un atom de oxigen şi unul de hidrogen), fiind optima pentru a lega radicalii liberi din organism,Urmare a acestui fapt apa alcalina are un efect antioxidant deosebit.

- Apa ionizată acidă are un efect benefic asupra pielii.

-Apa ionizată acidă de nivel 1-4 poate fi folosită în scopuri cosmetice.

-Apa ionizată acidă  de nivel 4 are efect antiseptic şi antibacterian.

-Apa ionizată acidă poate fi utilizată pentru sterilizarea suprafeţelor de lucru, a prosoapelor de bucătărie etc.

Produsele CaliVita sunt de cea mai inalta calitate si foarte eficiente. 

 

Observaţii:

  • Este interzis a se consuma apă ionizată acidă, deoarece în cadrul procesului de ionizare substanţele cu sarcini negative – ioni de clor, nitrit, nitrat etc. – se precipită la electrodul pozitiv (adică în partea acidă). Aceşti ioni negativi sunt nocivi pentru organism.
  • Apa ionizată este unică în ceea ce priveşte utilizarea sa de către organism. În apa obişnuită, un ciorchine (cluster) se formează din 12-18 molecule de apă, în timp ce în apa ionizată acesta are doar 6 molecule. Datorită dimensiunilor reduse, poate pătrunde mult mai rapid în celule. Structura de cluster a apei se regrupează în timpul ionizării, ceea ce poate creşte capacitatea de hidratare a apei de până la şase ori.
    Când consumăm apă ionizată, se creează un mediu încărcat de ioni negativi, similar cu acela existent în imediata apropiere a cascadelor, cunoscut pentru efectul său benefic asupra organismului. În astfel de momente, sistemul nostru natural de apărare este activat şi întărit, prin urmare ne îmbolnăvim mai rar sau bolile deja existente regresează.

Recomandat pentru:

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.