Beauty Formula ( 90 tablete )

Beauty Formula ( 90 tablete )
Astazi, frumuseţea fizică  a devenit o necesitate. Este pus din ce în ce mai mult accentul pe aspectul fizic ,fata de multe alte calităţi pe care este posibil sa le aiba o persoană. Aspectul îngrijit a devenit un factor important pentru obţinerea succesului, atât în domeniul profesional, cât şi cel personal. Chipul noastru este probabil primul lucru la care se uită cei din jur, iar părul şi unghiile îngrijite au un rol impotrant la formarea impresie pe care oamenii şi-o fac despre noi. Ca urmare, este normal să acordăm o importanţă majora îngrijirii acestora.
Preţ TVA inclus: 108,90 Lei
Cantitate

Beauty Formula - Secretul frumuseţii

Produsul Beauty Formula de la CaliVita are  substanţele active necesare pentru sustinerea sănătăţii pielii, părului şi unghiilor. Componentele  produsului sunt: colagenul hidrolizat, L-metionina, extracte de plante, vitamine şi minerale.

Colagenul :

-Este o substanţă cu rol deodebit  în menţinerea sănătăţii organismului.

-Este necesar pentru elasticitatea şi regenerarea pielii, cartilaje şi oase.

-Ca un component al ţesutului conjunctiv, ajută la menţinerea sănătăţii şi fermităţii pielii.

- Colagenul, împreună cu vitaminele şi mineralele, menţin pielea mai fermă, hidratată şi îi conferă un aspect mai tânăr şi mai sănătos.

Colagenul hidrolizat este uşor digerabil şi vital atunci când organismul este sărac în colagen. Pe măsură ce îmbătrânim, organismul nostru produce tot mai puţin colagen, acesta fiind motivul pentru care pielea devine tot mai zbârcită. 

L-metionina şi cisteina tonifiază pielea şi îi conferă elasticitate, dar sunt utili şi pentru producerea keratinei, care reprezintă 95% din structura firului de păr.

Coada calului  are minerale care sunt de ajutor în cazul unghiilor slabe şi friabile, în timp ce urzica hrăneşte rădăcina părului, conferindu-i rezistenţă şi frumuseţe.

Siliciul contribuie la menţinerea elasticităţii pielii, la creşterea rezistenţei unghiilor şi a părului.

Colina participa în numeroase funcţii importante ale organismului,  are un rol important şi în aspectul sănătos al pielii, conferindu-i elasticitate.  

Vitamina C contribuie  la sinteza colagenului, netezeşte ridurile pielii. Este importantă pentru circulaţia sanguină, asigurând creşterea părului, menţinerea culorii şi rezistenţei acestuia şi împiedicând despicarea vârfurilor părului.

Niacina ajuta , de asemenea, la sănătatea pielii, unghiilor şi părului, influenţând creşterea acestuia.

Vitamina B6 contribuie  la metabolismul proteic,

Vitamina B12  participa la procesele energetice din organism şi, împreună cu vitamina B2,sunt importante pentru menţinerea unei bune circulaţii sanguine şi menţinerea structurii sănătoase a pielii, părului şi unghiilor.  

Vitamina A confera un scalp sănătos, este utila  în cazul unghiilor friabile şi în acnee.

Iodul contribuie la arderea grăsimilor, stimulează creşterea şi menţine sănătatea părului, unghiilor, pielii şi dinţilor.

Mineralele (zincul şi cuprul), asigură nu numai buna funcţionare a sistemului imunitar, ci şi sănătatea pielii, păstrarea pigmentaţiei pielii şi părului.

Folosirea  suplimentului alimentar Beauty Formula asigura un aspect general mai sănătos, păr mai strălucitor, o piele cu un plus de prospeţime şi fermitate.

Produsele naturiste CaliVita sunt de cea mai inalta calitate si foatre eficiente.

Compoziţie / tabletă:

Colagen hidrolizat 100 mg
 
Extract de coada calului 90 mg
Extract de urzica 40 mg
 
Colina 30 mg
Niacina 30 mg
 
Zinc 10 mg
Cupru 2 mg
 
Iod 50 mcg
L-metionina 100 mg
 
L-cisteina 77 mg
Siliciu 40 mg
 
Vitamina C 30 mg
Vitamina B6 10 mg
 
Vitamina B 25 mg
Vitamina A 750 mcg
 
Vitamina B12 10 mcg

Mod administrare:

1 tabletă pe zi

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.