Aminoacizii

Cu mult timp în urma, medicii de specialitate au descoperit că aproximativ 75% din corpul nostru (exceptand apa) este alcătuit din proteine, iar aminoacizii stau la baza formării tuturor proteinelor.

Aminoacizii sunt parte constitutivă din viaţa umană cotidiană şi sunt cei mai utili prin faptul că ajută să ne odihnim mai bine în timpul somnului, nivelul de stres este redus considerabil, ne conferă o stare de energie, şi, de asemenea, combat anumite efecte negative pe care unele boli le pot avea asupra organismului uman.

Vom vedea în continuare cateva din funcţiile aminoacizilor:

  • ajută la tratarea, vindecarea şi dezvoltarea celulelor şi a ţesuturilor;
  • îmbunătăţeşte procesul de digestie;
  • distribuie energia în întreg corpul uman;
  • îmbunătăţeşte circulatia sanguină;

De-a lungul timpului, cercetatori de prestigiu, au soluţionat utilizarea suplimentelor de aminoacizi în urmatoarele probleme: insomnii, oboseală cronică,  scăderea capacităţii de concentrare, căderea părului, afecţiuni digestive, obezitate, circulaţie sanguină deficitară etc.

Combătand următoarele probleme enumerate mai sus, consumarea alimentelor sau a suplimenţilor alimentari pe bază de aminoacizi, devine una sine-qua-non pentru sănătatea noastră de zi cu zi.

 

 

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.