RELATĂRI A UNOR EXPERIENŢE PERSONALE.

 

organic_pack1.jpg„Cutia poştală electronică este plină” – ne semnalează computerul nostru şi asta datorită numărului mare de email-uri pe care le-am primit atunci când i-am rugat pe membrii reţelei noastre să ne împărtăşească experienţele lor personale despre Organic Noni.

Noni sau Morinda citrifolia este originară din Asia, Australia şi unele insule din Pacific. Este un arbust mic, peren. Fructul este ovoid, galben când este copt, are un gust amar şi miros înţepător, dezagreabil. A fost adus în Hawai de către primii polinezieni.

În continuare, vă împărtăşim câteva dintre cele mai interesante experiente personale:

Eva Pekk, Ungaria

Noni este produsul imunostimulator, „fără limită de vârstă” preferat de familia noastră. Toţi membrii familiei, cu vârste cuprinse între 4 şi 64 ani, savurează fiecare înghiţitură din acest produs lichid cu un gust atât de plăcut. Am început să-l consumăm încă din luna august pentru a ne ajuta şi întări organismul şi a ne pregăti sistemul imunitar cu această formulă delicioasă, „îmbogăţită cu raze de soare” pentru anotimpul “sărac în raze solare”. Nu ne mai putem sătura de Noni! 

Dragana Šašić, Serbia

„În 2011, în urma unei mamografii de rutină, am fost diagnosticată cu cancer la sân. Aş putea scrie o carte despre şocul şi stresul prin care am trecut din acel moment.

În perioada în care mă pregăteam pentru operaţie, am consumat Noni şi multe alte produse naturale ale companiei CaliVita, pentru a-mi fortifica sistemul imunitar, astfel încât să fac faţă mai bine operaţiei şi perioadei postoperatorii.

organic_pack2.jpgDupă trei săptămâni, eram deja pregătită pentru operaţie. Mi-a fost extirpat sânul odată cu celulele canceroase. Medicii au fost uimiţi de cât de bine au ieşit analizele de sânge şi cele imunologice. Răspunsul meu a fost: „Datorită echipei CaliVita şi produselor lor, am putut să mă pregătesc corespunzător pentru operaţie”. Timp de două luni după operaţie, am continuat să folosesc doze mari de  Noni şi de alte produse.

Astăzi sunt vie şi fericită şi sunt un membru devotat al familiei CaliVita. Sunt de-a dreptul încântată de Noni, iubesc acest produs ca şi cum ar fi cel mai bun prieten al meu!

În urmă cu două săptămâni, mi-au fost efectuate nişte analize ale sângelui (analiza microscopică a unei picături de sânge) mi s-a spus că sunt perfect sănătoasă. Pentru a-mi menţine sănătatea, voi face doar câteva mici modificări legate de consumul de Noni şi alte produse. Consum şi voi continua să consum cu mare bucurie Noni şi toate celelalte produse.“
 

Tibor Tajti, Ungaria

Întotdeauna spunem că noi, ca şi companie, nu vindem formule miraculoase, dar pentru mine este o minune faptul că, după 17 ani de practicare a handbalului, aş fi avut nevoie de o proteză la genunchiul stâng, lucru care mi-ar fi amărât complet viaţa, dacă nu aş fi început să consum Organic Noni şi alte produse, astfel încât, timp de două luni şi jumătate, am reuşit să dorm noaptea, ceea ce a fost un adevărat miracol pentru mine. Nu a mai fost nevoie să iau analgezice.
Multe mulţumiri pentru că, datorită vouă, pot încerca să îmi reiau activitatea sportivă şi mă pot bucura din nou de viaţă! 
 

Nada Aleksić, Serbia

„De-a lungul anilor, organismul meu a devenit mai slăbit, din cauza numeroaselor situaţii  stresante şi a problemelor copleşitoare.Organismul meu funcţiona din ce în ce mai greu. Am devenit conştient de acest lucru în momentul în care am fost la o consultaţie medicală şi am fost diagnosticat cu gastrită cronică, o  bacterie de tip heliobacter în stomacul meu, hipotiroidism, osteoporoză, depresie, imunitate scazută şi aşa mai departe.

Când doctorul meu mi-a spus că ar trebui să folosesc produsul Noni, am fost încântat. Noni întăreşte sistemul imunitar şi luptă împotriva bacteriilor (Helicobacter pylori, E. Coli, Salmonella etc), virusurilor şi ciupercilor (Candida). Are un efect benefic în bolile cardiovasculare şi în reglarea tensiunii arteriale.

Aceste efecte fantastice ale lui Noni le-am simţit încă din prima lună de consum. Mi-a îmbunătăţit în mod simţitor starea de sănătate a stomacului. Mâncarea este digerată mai uşor şi mult mai bine decât înainte. Imunitatea mea este excelentă, aşa că sunt protejat împotriva virusurilor, răcelilor şi infecţiilor. Dorm mai bine, nu mai am dureri articulare, iar starea mea psihică era mult mai bună.

Fac faţă cu mai multă uşurinţă problemelor zilnice şi stresului şi îmi fac treburile şi sarcinile gospodăreşti cu energia pe care o aveam în tinereţe. Noni mi-a depăşit de departe toate aşteptările.“

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.