GRUPA DE SÂNGE ESTE CA UN HOROSCOP?

Sângele este cheia care deschide ușa pentru descifrarea misterelor starii de SĂNĂTATE , dar nu numai atat ,sunt multe aspecte care au un impact major chiar și pentru Om ! Nu mă credeti ? În Țara Soarelui Răsare directorilor de corporații folosesc grupa sanguină pentru recrutarea angajatilor, cercetătorile de piață pentru a anticipa obiceiurile  cumpăratorilor, iar unele cazuri grupa snguina ,este determinanta pentru alegerea partenerilor de viață.

 grupa_krwi.jpg

Aflați cateva lucruri despre tipurile  de sânge:

Grupa sangvină 0 este specifiva la 38% dintre romani

Sunteti un tip sensibil, distant si conservatoare. Caracterizat prin perfecționism  in tot ceea ce faceti. Pe de altă parte, puteti fi incapatanat si nu doriti să  trădati sentimentele pe care le aveti.

 Vital0.jpg

Grupa de sange B corespunde la 18% dintre romani. 

 

Sunteți o persoană creativă, iubitoare si grijulie. Sunteti caracterizat prin optimism și flexibilitate. Tot ceea ce faci, faci cu pasiune, dar uneori uitati de problemele importante.

 VitalB.jpg


 

Grupa de sange A corespunde la aproximativ 36% dintre romani

Sunteți o persoană prietenoasă, încrezător și interesant pentru cei din jur. Ai o tendință naturală de foame insatiabila, de a conducere spre succesul și nu va temeti de riscuri. Cu toate acestea, uneori,sunteti caracterizat printr-o aroganță excesivă.

VitalA.jpg

 

Grupa de sange AB 8% reprezinta  dintre romani.

De obicei sunteti cu bun simț. Raționalismul și răzbunarea sunt trasaturile principale. Aveți un farmec unic, care atrag mulți oameni împreună.

 VitalAB.jpg

 

Dar asta nu e tot. Cunoscand grupa de sange se poate folosi dieta potrivita nevoilor dumneavoastră!

Hranirea în funcție de tipul de sânge are efect pozitiv asupra rezistenței organismului.Legătura dintre acești factori aparent fără legătură sunt - lectinele - proteine specifice, care servesc pentru a proteja imunitatea individuala specifica atat la plante cat și la animale. În cazul în care se administrează împreună cu alimente si lectinele sunt incompatibile cu antigenelor grupei , sângele nostru reactioneaza si poate duce la deteriorarea diferitelor celule (de exemplu, celule rosii din sange, celule mucoase ale intestinului ).
Sub influența efectelor nocive ale lectinelor , creste permeabilitatea mucoasei intestinale.Acest lucru duce la pătrunderea de substanțe străine în organism și supraîncărcarea sa, slabind astfel sistemul imunitar, cauzând simptome alergice. 

Supliment esențială pentru fiecare

Cu mai mult de 20 de ani în urmă,Irena Gumowska, precursor al alimentațiiei sănătoase, a declarat că, pentru a rămâne sănătos, trebuie să furnizați organismului dumneavoastră 60 de substante nutritive diferite. Chiar și o cantitate mai mare dintr-un nutrient  nu poate substitui alte substanțe necesare organismului . De aceea, este important să se avem o dieta echilibrată .Dar consuman noi alimente conform piramidei alimentelor sănătoase? Cât de mulți oameni consuma alimente corespunzatoare cu  grupa sanguina? Chiar dacă avem o hotărâre fierbinte pentru a mânca în mod corespunzător - din păcate, după câteva zile sau săptămâni, uitam acest lucru si manancam ,din nou ,în grabă doar ceea ce avem la domiciliu sau ceea ce putem pregăti cât mai repede posibil. Apoi, există păcatele fast-food și dulciuri de tot felul.

Cum putem ajuta organismul să funcționeze fără probleme ,sa fim sanatosi si sa avem mai multa energie?

În cadrul firmei CaliVita sunt produse  patru suplimente alimentare specifice grupelor sanguine . Aceasta este gama Vital, prin compoziția sa contina mai mult de 40 de substanțe nutritive diferite . De ce gama Vital sunt produse unice pe piața romana? Desigur, că datorita vitaminelor, mineralelor și substanțelor de origine vegetală corespunzător selectate,spesifice pentru fiecare grupă de sânge , care susțin rezistenta și sănătatea organismului.

În familia mea, dieta este un lucru esențial ,consumam suplimentul alimentar Vital 0 , pentru că noi toți avem acest tip de sânge. În fiecare zi,intre mese, consumam fiecare cate  o tableta din acest supliment alimentar ,asigurand necesarul de nutrienti organismulu Eu iau întotdeauna Vital 0 după micul dejun, soțul meu și fiul, după cină. Dar, așa cum se întâmplă la majoritatea dintre oameni, trebuie să amintesc fiecaruia sa-si ia tableta. Inițial, a fost întrebarea zilnica, "ai luat Vital 0? "În prezent, este mult mai bine, dar tot trebuie să stau cu ochii pe ei. Mai ales ca, efectele asministrarii acestui supliment unic sunt toate mai vizibile. Contacteam  foarte rar infecții, iar în cazul în care acest lucru se întâmplă, boala este mult mai scurt, iar refacerea este mult mai usoara. De aceea, vom lua in continuare Vital 0 și îl recomand tuturor, mai ales că pe piață doar CaliVita  ofera aceste produsele .

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.