SĂNĂTATE ŞI ÎNNOIRE

„Când consumăm alimente pe care organismul nostru le poate utiliza cu mai puţin efort, sănătatea vine de la sine.”(dr. Ted Morter)

La începutul fiecărui an, ne întrebăm cum ne vom descurca în noul an şi ce putem face pentru sănătatea noastră. Trebuie să ne facem planuri pentru anul care ne stă înainte.

Noul an ne oferă întotdeauna noi şanse de schimbare, fiindcă astăzi majoritatea dintre noi ne luptăm cu stresul, anxietatea, un stil dezordonat, un ritm rapid de viaţă şi cu stresul exagerat de la locul de muncă; efectele adverse asupra sănătăţii ale tuturor acestor factori sunt evidente. Este foarte important pentru noi ca şi anul acesta să găsim cele mai adecvate metode de a trece cu bine peste perioadele stresante, în armonie şi sănătate depline.

În 2013 trebuie să găsim forţa şi motivaţia necesare pentru a ne duce la îndeplinire planurile. Poate că anul acesta vom reuşi să ne îndeplinim visurile pe care le avem de mult; poate că vom avea şansa de a ne realiza planurile de dezvoltare personală. Trebuie să ne înlăturăm temerile şi să le înlocuim cu dorinţa de viaţă şi cu o atitudine de luptător care nu se dă bătut! Numai astfel ne vom găsi echilibrul.

Şi anul acesta avem câteva noutăţi extraordinare pentru voi, dintre care enumerăm linia îmbunătăţită de produse cu Q10. Cercetătorii descoperă în continuu noi şi noi efecte benefice ale coenzimei Q10. Rolurile pe care această substanţă le joacă în prevenirea bolilor cardiovasculare şi alimentarea conştientă sunt strâns legate între ele, ceea ce poate crea o nouă perspectivă asupra prevenţiei, astfel încât dezvoltarea şi înnoirea acestei linii de produse devine şi mai importantă. Este momentul să urăm bun venit unui nou membru al familiei, produsului Mega CoQ10 PLUS, care sprijină furnizarea cu energie a inimii, celulelor şi întregului organism cu 50 mg CoQ10 pe capsulă, în timp ce foarte popularul produs Super CoQ10 PLUS va fi disponibil în ambalaj de 120 de capsule.

Deficienţa de fier şi formele sale mult mai serioase afectează din ce în ce mai multe persoane în întreaga lume. Unele studii sugerează că 80% din populaţia globului suferă de această deficienţă, într-o măsură mai mare sau mai mică. Pentru a veni în întâmpinarea cererii din ce în ce mai mari, am îmbunătăţit îndrăgitul produs Iron PLUS, care acum conţine cu 40% mai mult fier decât în mod obişnuit, sub formă de legături organice (chelaţi) cu absorbţie foarte bună, însă, datorită progreselor tehnologice, sub formă de capsule mult mai mici.

Pe lângă aceasta, vă pregătim multe alte surprize în 2013, care sperăm că vă vor încânta.

Acestea fiind spuse, declar deschis anul 2013 în CaliVita!

Vă doresc tuturor multă sănătate în noul an!

Cu cele mai alese gânduri,
Gerry Hargitai
Preşedinte şi Fondator

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.