Virtutile vitei de vie

Virtuţile viţei de vie sunt cunoscute de mii de ani, şi aceasta o ştim încă din Egiptul şi Grecia Antică. Renumele viţei de vie s-a răspândit deoarece prin frucutul lor, strugurele, şi mai exact, în seminţele de struguri, cercetătorii de specialitate mondială au găsit  substanţe care împiedică îmbătrânirea celulelor de 50 de ori mai mult decât vitamina E, şi de 20 de ori mai mult decât vitamina C.

Strugurii –împreună cu fruzele şi seva lor- au fost încă din timpuri străvechi, tratamente tradiţionale. Extractul vindicativ işi are provenienţa în semințele de struguri ramăse în urma extragerii vinului. Deşi este un remediu destul de nou în SUA, extractul din semințe de struguri  este folosit pentru a trata o largă serie de boli. Există dovezi puternice că acesta este benefic pentru o serie de afecţiuni cardiovasculare. Tot el poate reduce umflarea cauzată de leziuni şi ajută la tratarea deficienţelor ochilor, combate afecţiunile legate de diabetul zaharat, poate ajuta la refacerea circulației dificile (insuficientă venoasă cronică), şi a colesterolului mărit.  

Acest extract din semințe de struguri, este folosit pentru a trata o largă varietate de condiții de sănătate nu prea bune dar ajută şi la prevenirea cancerului. Este şi un bun remediu în îngrijirea pielii, folosit pentru calitatea sa de antioxidant puternic, cu o concentraţie de 20-50 de ori mai mare decât vitamina C, E și beta-caroten. Odată cu trecera anilor şi înaintarea în vârstă, corpul nostru produce mai puțini antioxidanţi pentru combaterea procesuli de îmbătranire. Produsele de îngrijire a pielii, care conțin semințe de struguri, ajută la vindecarea rănilor și au efect anti-îmbătrânire, şi, de asemenea, combat petele roşii de pe faţă. Semințele de struguri au un efect antioxidant, antialergic, antihistaminic, anti-inflamator și proprietăți de stimulare imunitară, având totodată un rol esențial în a ajuta corpul sa combată virusii alergeni şi agentii cancerigeni. 

Datorită proprietaţilor sale antioxidante, extractul din seminte de struguri este considerat o minune anti-îmbatranire, şi este una din cele mai mari surprize din domeniul medicinei naturiste. Foloseşte cu încredere extractele din sâmburi de struguri, atât sub formă de suplimente, cât şi sub formă de ulei presat la rece.

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.