Cholestone ( 90 tablete )

Cholestone ( 90 tablete )
Ca urmare unei alimentaţii neadecvate ,bogate in grasimi ,a tulburarilor de metabolism şi a unei predispozitii ereditare, o mare parte a populaţiei mature prezint un foarte ridicat de colesterol. Acesta nu este un fenomen de neglijat neglijat, fiindcă pe termen lung poate reprezenta un factor important de risc. Ingredientele active din Cholestone pot preveni diabetul si hipercolesterolemia , pot restabili nivelul normal de trigliceride din organism şi în acelaşi timp, asigură şi o protecţie antioxidantă.
Preţ TVA inclus: 73,11 Lei
Cantitate

Cholestone - Cu inima uşoară

Colesterolul este un compus indispensabil pentru organism. El intră în componenţa fiecărei celule şi reprezintă baza multor hormoni.Colesterolul este o substanta asemanatoare grasimilor,ce are mai multe funcţii importante pentru metabolism: contribuie la fabricarea bilei ( care este necesara pentru digestie) ,ajută la metabolizarea anumite vitamine şi hormoni, şi este necesară pentru structura şi integritatea membranelor celulare. Fiindca colesterolul nu se poate deplasa în sânge singur, ficatul îl împachetează cu o proteină într-o structură numită lipoprotein, înainte de lansarea acestuia in sânge.

Colesterolul este produs chiar de către organism, dar un anumit procent provine şi din alimentele consumate.Exista doua tipurile de colesterol:

1.LDL („lipoproteina cu densitate scăzută”) şi VLDL („lipoproteina cu densitate foarte scăzută”) reprezintă colesterolul „rău” şi se depune, de obicei, pe pereţii vaselor de sânge.

2.HDL („lipoproteina cu densitate ridicată”) reprezintă colesterolul „bun”, care redirecţionează colesterolul către ficat, unde este metabolizat şi apoi eliminat din organism.

Colesterolul LDL se depune pe pereţii vaselor de sânge, în timp ce colesterolul HDL împiedică această depunere. Prin urmare, nu este suficient să măsurăm nivelul total de colesterol; proporţia dintre colesterolul LDL şi HDL este un indicator mult mai exact.

Nivelul de colesterol este determinat, în principal, de moştenirea genetică, dar şi de o serie de alţi factori care pot fi influenţaţi de fiecare persoană în parte. Printre aceştia se numără o alimentaţie nesănătoasă (prea multe grăsimi saturate, prea puţine fibre etc.), un stil de viaţă sedentar, consumul de alcool şi stresul.  Cholestone este un supliment alimentar conceput în primul rând pentru normalizarea colesterolemiei ,intre componenţii săi activi se numără:

Ingredientele produsului Cholesone sunt :

Uleiul din seminţe de in contine acizi graşi cu implicaţii în sinteza prostaglandinelor, acestea: 

-reduc nivelul sanguin al colesterolului şi al trigliceridelor, împiedică agregarea trombocitară, şi astfel scade riscul de ateroscleroză, hipertensiune arterială şi infarct de miocard.

-reduc vâscozitatea sângelui, contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie sanguină, crescând aportul de oxigen al ţesuturilor.

Pectina  de mar din acest produs este un absorbant enteric pentru lipide.

Usturoiul :

- reduce nivelul sanguin al lipoproteinelor cu densitate mică (LDL), răspunzătoare de formarea ateroamelor

- contribuie la sporirea cantităţii de lipoproteine cu densitate crescută (HDL), care au efect protector faţă de ateroscleroză

-are efecte  vasodilatatoare şi hipotensoare acestea se manifestă mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare).

- combate  tahicardiei şi spasmelor arterelor coronare răspunzătoare de producerea crizelor de angină şi a infarctului de miocard, îmbunătăţind astfel performanţa cardiacă.

- previne formarea cheagurilor şi a trombozei arteriale. 

Vitamina C  ajută la menţinerea integrităţii structurale a capilarelor, accelerează circulaţia sanguină.

Vitamina E  prevene ateroscleroza, are efect vasodilatator, este un antioxidant puternic.

Cromul şi lecitina  scad colesterolul din sânge, împiedică formarea plăcilor de aterom , drept urmare reduce  riscul de cardiopatie ischemică şi infarct.

 

Cholestone este un ajutor de nadejde in mentinerea sanatatii.

 

Compoziţie / tabletă:

Ulei de seminţe de in 200 mg
 
Pectină de măr 200 mg
Lecitină 100 mg
 
Vitamina C 60 mg
Vitamina E 10 mg
 
Crom 50 mcg

Mod administrare:

3x1 capsule zilnic.

Recomandat pentru:

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.