Full Spectrum ( 90 tablete )

Full Spectrum ( 90 tablete )
Doar o singură tabletă de Full Spectrum vă oferă majoritatea substanţelor benefice de care aveţi nevoie.Pe langa cantitatea de vitamine din compozitia produsului, am fost deosebiti de atenţi şi la raportul dintre acestea.Iar pentru ca efectul să fie maxim , am adăugat minerale chelatate cu aminoacizi si substante lipotrope.
Preţ TVA inclus: 42,91 Lei
Cantitate

Full Spectrum - Multivitamine – multă sănătate

VITAMINE.

Suplimentarea cu vitamine este absolut necesar pentru sănătatea fiecăruia, nu doar pentru sportivi sau pentru cei care desfăşoară activităţi fizice sau intelectuale cu un mare consum de energie. Poluarea, devenită astăzi o problemă reală, stresul cauzat de ritmul alert de viaţă, alcoolul, nicotina, cofeina, conservanţii, anticoncepţionalele şi multe alte substanţe chimice sporesc necesarul de vitamine.

Vitaminele sunt substanţe organice vitale vieţii, pe care organismul nu reuseste sa le  sintetizeze în cantităţi suficiente sau nu le sintetizează deloc. Alimentele cu care ne hranim în mod obişnuit conţin vitamine într-o cantitate prea mică. Fiindca alimentaţia nu poate să conţină toate vitaminele necesare într-un raport echilibrat cantitativ şi calitativ, consumul produselor naturiste cu polivitamine devine astfel o necesitate pentru buna funcţionare a organismului.

Vitaminele nu sunt substanţe miraculoase,

 • Ele sunt absolut necesare creşterii şi dezvoltării organismului.
 • Unele vitamine reglează procesele biochimice.
 • Altele sunt componente ale unor sisteme enzimatice.
 • Există vitamine care influenţează în mod direct diverse funcţii ale organismului.

Pentru ca vitaminele îşi exercită efectele în mod sinergic, este utila consumarea  preparatelor polivitaminice. O importanţă deosebită o are raportul dintre dozele diverselor vitamine. Spre exemplu, raportul ideal în cadrul complexului vitaminic B ( Mega B-Complex ) este de 1:1.


MINERALE.

 1. Pe linga  vitamine, un metabolism perfect are nevoie şi de substanţe minerale. Acestea sunt aduse în organism exclusiv pe cale alimentară.
 2. Se impune utilizarea suplimentelor alimentare care conţin minerale dozate optim şi sub formă chelatată.
 3. În formă chelatată cu aminoacizi, organismul poate utiliza mineralele în cel mai eficient mod.
 4. Mineralele chelatate cu aminoacizi se absorb de 3-10 ori mai bine decât mineralele nechelatate.

Fabricare şi comercializarea preparatelor cu absorbţie intestinală prelungită (delayed release) a însemnat un pas foarte important în domeniul industriei produselor naturiste.În aceste suplimente alimentare, substanţele active sunt eliberate treptat, pentru a fi absorbite în intestin în cantităţi mici şi fracţionate, într-un interval de 10-18 ore. Astfel, se menţin constante concentraţiile sanguine optime ale vitaminelor pe tot parcursul zilei. 

Un alt avantaj al preparatelor moderne îl constituie faptul că ele  conţin şi substanţe lipotrope, cum sunt colina şi inozitolul, care

 • împiedică depozitarea grăsimilor în ficat.
 • stimulează sinteza de lecitină, menţinând colesterolul în stare solubilă.
 • scad concentraţia de colesterol din sânge şi îndepărtează riscul producerii bolilor cardiovasculare.

Full Spectrum conţine vitamine şi minerale într-un raport  si dozaj optim ,care sprijină funcţionarea normală a organismului.

Full Spectrum aparţine produselor cu absorbţie prelungită ,astfel vitaminele vor fi prezente în sânge în permanenţă, într-o cantitate adecvată, zi şi noapte.

Full Spectrum contine minerale chelatate cu aminoacizi ,care se absorb in organism de 3-10 ori mai bine decât mineralele nechelatate.

Full Spectrum conţin şi substanţe lipotrope,substante care impiedica acumularea patologica a grasimilor in ficat.

Compoziţie / tabletă:

Vitamina C (extract de măceşe) 60 mg
 
Calciu 50 mg
Magneziu 25 mg
 
Bitartrat de colină 20 mg
Inozitol 20 mg
 
Niacinamidă 10 mg
Betaină HCl 10 mg
 
Zinc 10 mg
Potasiu 10 mg
 
Vitamina A 1500 UI
Vitamina E 7 UI
 
PABA 5 mg
Acid pantotenic 5 mg
 
Rutină 4 mg
Complex de bioflavonoide din lămâie 4 mg
 
Fier 4 mg
Mangan 3 mg
 
Complex hesperidinic 2 mg
Cupru 1,5 mg
 
Piridoxină (vitamina B6) 1,2 mg
Riboflavină (vitamina B2) 1,1 mg
 
Tiamină (vitamina B1) 1 mg
Acid folic 200 mcg
 
Iod 80 mcg
Biotină 40 mcg
 
Crom 25 mcg
Seleniu 20 mcg
 
Molibden 10 mcg
Ciancobalamină (vitamina B12) 1 mcg
   

Mod administrare:

1-3 tablete zilnic, în timpul mesei.

Observaţii:

 • Majoritatea suplimentelor alimentare complexe conţin întregul complex de vitamine B, într-o doză relativ mare. Dacă utilizaţi acest tip de produse, nu trebuie să consumaţi separat vitamina B, în afara cazului în care suferiţi de anumite afecţiuni sau sunteţi supuşi unui stres puternic.
 • Datorită vitaminelor B din compoziţie, pe durata consumării produsului, urina poate căpăta o culoare şi miros caracteristice!

Recomandat pentru:

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.