Infant Formula ( 60 ml )

Infant Formula ( 60 ml )
În situatia copiilor, un supliment adecvat şi echilibrat de micronutrienţi, ca vitaminele şi mineralele, este capital.De asemeni , este foarte important să le oferim în mod constant aceste polivitamine ,pentru o creştere sănătoasă ( Infant Formula )şi o dezvoltare mentală şi fizică adecvată.Infant Formula,fiind un sirop plăcut la gust, poate fi dozat mult mai uşor şi va fi consumat cu plăcere de copii.
Preţ TVA inclus: 53,53 Lei
Cantitate

Infant Formula - Multivitamine complexe pentru copii

O perioadă extrem de importantă din viaţa unui copil este cea de sugar. La această vârstă, sistemul digestiv suferă transformări rapide şi încep să se formeze obiceiurile alimentare . Această perioadă este foarte importantă, în special din punctul de vedere al nutriţiei. Dacă sugarul este hrănit în mod corespunzător, copilul de mai târziu va fi mai sănătos, va creşte mai armonios, va învăţa mai uşor şi mai repede şi se va simţi mult mai bine decât ceilalţi copii.

În general, mamelor le este greu să satisfacă necesarul complet de vitamine şi minerale al unui sugar, deoarece preparatele speciale destinate sugarilor sunt prelucrate excesiv, iar conţinutul lor de vitamine şi minerale este foarte scăzut. De asemenea, nici alimentaţia mamei nu conţine întotdeauna cantitatea ideală de vitamine.

În ultimul timp, datorită industrializării, au apărut o multitudine de factori externi, care au ca efect creşterea necesarului de vitamine, atât pentru mamă, cât şi pentru sugar: lumina artificială, poluarea aerului, radioactivitatea, radiaţiile de diverse feluri (datorate televizoarelor, monitoarelor, etc.), medicamentele, stresul psihic. 

 În astfel de cazuri, un suplimentul alimentar ca Infant Formula cu polivitaminele provenite din materii prime strict naturale pot fi de un mare ajutor sugarilor si copii mici  de pana la varsta de 6 ani.

În continuare vom oferi câteva detalii despre natura şi compoziţia acestui supliment alimentar:

  • vitamina A se extrage din uleiul de peşte,
  • vitamina E se extrage din ulei de plante,
  • vitaminele B şi C - foarte importante pentru creşterea şi dezvoltarea sugarului - au, de asemenea, provenienţă naturală.

 Cele mai importante vitamine B şi vitamina C sunt, de asemenea, din surse naturale, astfel că absorbţia şi utilizarea lor sunt mai facile decât în cazul produselor sintetice.

 Infant Formula fiind un sirop plăcut la gust, poate fi dozat mult mai uşor şi va fi consumat cu plăcere de copii , evitând în acest fel toate dificultăţile care apar în momentul administrării lor.

Atenţie! Necesarul de vitamina D3 este mai mare în cazul sugarilor, de aceea, când preparatul polivitaminic nu conţine vitamina D3 aceasta trebuie administrată separat.

Compoziţie / 1 ml:

Vitamina C 35 mg
 
Niacinamidă (vitamina B3) 8 mg
Vitamina E 4 UI
 
Acid pantotenic (vitamina B5) 3 mg
Riboflavină (vitamina B2) 0,6 mg
 
Tiamină (vitamina B1) 0,5 mg
Piridoxină (vitamina B6) 0,4 mg
 
Vitamina A 400 mcg
Ciancobalamină (vitamina B12) 0,5 mcg
   

Mod administrare:

1 ml zilnic, în timpul meselor.

Observaţii:

  • Înainte de începerea unui consum îndelungat, cereţi sfatul pediatrului!
  • Dacă puteţi alăpta, hrănirea exclusivă la sân este preferată până la vârsta de şase luni!
  • Acest produs nu poate înlocui o alimentaţie echilibrată şi diversificată!

Recomandat pentru:

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.