Lion Kids cu Vitamina D ( 90 tablete masticabile )

Lion Kids cu Vitamina D ( 90 tablete masticabile )
Un copil sănătos si puternic are rezultate mai bune la şcoală, atât pe plan fizic, cât şi mental.Copiii au nevoie de un aport echilibrat şi adecvat de vitamine, în special în perioada de creştere şi dezvoltare.Compromisurile nu isi au locul atunci când vine vorba de dezvoltarea şi sănătatea copilului dumneavoastră! Datuiţi-i ce e mai bun! Copiii consuma cu plăcere tabletele masticabile sub formă de figurine de animale, eficacitatea îmbinându-se armonios cu distracţia.
Preţ TVA inclus: 44,08 Lei
Cantitate

Lion Kids cu Vitamina D - Puterea puiului de leu

 Lion Kids + Vitamin D

  •  ajuta dezvoltarea oaselor, a dintilor si la imbunatatirea memoriei
  • un aport suplimentar de minerale si vitamin ajuta la cresterea rapida
  • carenta de polivitamine au urmari multiple ca sechelele de rahitism, sistem imunitar deficitar, epuizare cronica, etc.
  • ajuta la cresterea si dezvoltarea copiilor atat fizic cat si psihic.

O alimentatie corecta asigura dezvoltarea normala si armonioasa a o  organismului in crestere, sanatate si rezistenta la factorii de mediu, o capacitate intelectuala si fizica mai mare, o longevitate activa.


Alimentatia copiilor prescolari si scolari este departe de a fi ideala  In cazul unui consum alimentar neadecvat cantitativ si calitativ, apare riscul ca organismul sa nu primeasca vitaminele si mineralele necesare pentru dezvoltarea si regenerarea sa optima.

Dezechilibrele alimentare pot genera probleme grave in evolutia si cresterea normala a copiilor si, totodata, pot influenta in mare masura sanatatea viitorilor adulti.

Dusmanii principali ai copiilor, in primul rand ai celor care traiesc in orasele mari, sunt Plumbul si Cadmiul care provin din gazele de esapament si din fumul de tigara.

Cercetatorii au constatat ca lipsa Zincului din organism duce la cresterea fixarii Plumbului si Cadmiului, deci, prin consumul de Zinc se poate reduce riscul intoxicarii cu aceste doua elemnte extrem de toxice.

Copii din SUA sunt mai puternici, mai inalti si mai sanatosi decat cei care locuiesc in Europa ,acest lucru este rezultatul alimentatiei rationale.

Copiii puternici si sanatosi dau un randament fizic si intelectual mult mai mare in cadrul activitatilor scolare, integrandu-se apoi mai bine in sistemul concurential. Cand vine vorba de dezvoltarea si sanatatea copiilor nostri, nu trebuie sa face compromisuri, trebuie sa le asiguram din toate, tot ce este mai bun.

Lion Kids cu Vitamina D este un supliment alimentar de calitate, dedicat special copiiilor.El este fabricat  de CaliVita International pentru a asigura  copiilor complexul de vitamine si minerale  atata de necesare. Contine vitaminele A, E, C si B, precum si vitamina D.

Vitamina D intervine in absorbtia calciului si in fixarea acestuia in masa osoasa.

Carenta de vitamina D aparuta mai ales toamna si iarna, duce la

  • scaderea asimilarii si utilizarii calciului
  • la o usoara deformare a oaselor si, sub influenta factorilor mecanici (greutate propie, tractiuni, mici traumatisme),
  • la aparitia semnelor tipice de rahitism: modoficarea conformatiei oaselor cu demineralizare, transpiratii, lipsa sau micsorarea fortei musculare, tulburari digestive.
  • oboseala, au o rezistenta scazuta la infectii si dau randament scazut in activitatile de zi cu zi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De ce avem nevoie de vitamina D?

In primul rând, pentru formarea sănătoasă şi menţinerea masei osoase – acesta este primul lucru care ne vine tuturor în minte.
Insă, mulţumită celor mai recente descoperiri ştiinţifice, s-a demonstrat că vitamina D are un rol extraordinar de complex şi mult mai important în funcţionarea sănătoasă a organismului uman decât sa crezut până acum. Astăzi ştim că, în ciuda faptului că organismul nostru poate sintetiza vitamina D cu ajutorul razelor UVB, deficienţa de vitamina D este o afecţiune din ce în ce mai răspândită.
Cum aşa?
Se pare că nu petrecem destul timp în aer liber. Aşa că, „mulţumită” vremii şi stilului nostru de viaţă, nu suntem expuşi suficient la soare pentru a avea garantată o producţie adecvată de vitamina D. Mai mult, aceste cantităţi insuficiente— produse prin sinteză —se modifică de la anotimp la anotimp, iar iarna, de exemplu, sunt aproape nesemnificative.
Administrarea frecventă şi prelungită a anumitor medicamente blochează, de asemenea, producţia de vitamina D (antiinflamatoarele steroidiene şi medicamentele pentru reducerea nivelului de colesterol); în plus, pe măsură ce înaintăm în vârstă, capacitatea noastră de a produce vitamina D se deteriorează şi mai mult, iar alimentaţia nu ne asigură nici măcar necesarul zilnic.
 
Importanţa vitaminei D
Rezultatele studiilor din ultimii ani, efectuate pe mari eşantioane de populaţie, ne lasă impresia că vitamina D este un fel de panaceu universal. Aceasta participă nu doar la formarea oaselor şi a dinţilor şi la menţinerea sănătăţii acestora, ci reduce şi riscul de apariţie a anumitor forme de tumori (de colon, de sân), poate proteja împotriva ambelor tipuri de diabet şi, în plus, poate contribui la sănătatea sistemului hormonal la femei şi la fertilitate. Pe durata sarcinii şi în perioada de alăptare, are o importanţă vitală şi, mai mult, poate oferi protecţie împotriva bolilor sistemului nervos şi a afecţiunilor psihice de mai târziu (cum ar fi, de exemplu, schizofrenia, scleroza multiplă, demenţa, boala lui parkinson, autismul, epilepsia, alzheimerul, depresia, depresia postnatală etc.) pe scurt, suplimentarea cu vitamina  D poate contribui într-o mare măsură la menţinerea sănătăţii. In mod contrar celor ştiute până acum, vitamina D nu este uşor de supradozat, simptomele de supradozare apărând doar în cazul administrării unor doze extrem de mari (10.000 ui), luni de zile.
Chiar dacă necesarul de vitamina D se modifică în funcţie de vârstă şi de starea de sănătate, deficienţa creşte riscul de apariţie a
afecţiunilor. In copilărie, este foarte importantă pentru formarea oaselor, funcţionarea musculară normală, iar mai târziu un aport
ideal de vitamina D poate reduce riscul de boli cardiovasculare, autoimune şi inflamaţii. La cei de vârsta a treia, previne deteriorarea osoasă şi ajută la menţinerea forţei musculare şi a prospeţimii mentale, în timp ce în sarcină, când deficienţa de vitamina D este foarte frecventă, sprijină atât organismul mamei, cât şi pe cel al fătului şi poate influenţa starea de sănătate de mai târziu a copilului. Lipsa de vitamina D creşte riscul de infarct cardiac cu 2,5% şi participă şi la creşterea tensiunii arteriale. Persoanele obeze au un necesar mai mare de vitamina D decât restul, iar un aport adecvat de vitamina D influenţează pozitiv rezistenţa la insulină.

Produsele naturiste CaliVita sunt de cea mai inalta calitate si foarte eficiente.

Compoziţie / tabletă:

Vitamina C 35,0 mg
 
Calciu 10,0 mg
Fosfor 10,0 mg
 
Vitamina A (beta-caroten) 1500 UI
Niacinamidă 7,0 mg
 
Vitamina E 7 UI
Magneziu 5,0 mg
 
Acid pantotenic 3,0 mg
Fier 3,0 mg
 
Zinc chelatat 2,0 mg
Complex de potasiu 2,0 mg
 
Inozitol 1,6 mg
Piridoxină (vitamina B6) 0,7 mg
 
Riboflavină (vitamina B2) 0,6 mg
Tiamină (vitamina B1) 0,5 mg
 
Mangan chelatat 0,1 mg
Acid folic 100,0 mcg
 
Cupru chelatat 70,0 mcg
Biotină 35,0 mcg
 
Iod 10,0 mcg
Seleniu 10,0 mcg
 
Crom 5,0 mcg
Ciancobalamină (vitamina B12) 1,0 mcg
 
Vitamina D 1,0 mcg

Mod administrare:

1-3 tablete masticabile pe zi, în timpul meselor.

Recomandat pentru:

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.