Mega qProtect ( 90 tablete )

Mega qProtect ( 90 tablete )
Cele mai importante componente ale suplimentului alimentar MegaqProtect ,fabricat de CaliVita, sunt diferite extracte de plante ,vitamine si oligoelemente.MegaqProtect este un produs deosebit, de cea mai înaltă calitate, special creat pentru sustinerea protecţiei antioxidante. Componente sale,selecţionate cu grija,sprijină activ funcţionarea sănătoasă a organismului.
Preţ TVA inclus: 117,18 Lei
Cantitate

Mega qProtect - Un scut de nepătruns

Viaţa tuturor este permanent expusă factorilor agresivi din mediul ambiant ca : radiaţiile solare ,substanţe radioactive sau substanţe cancerigene din alimente. Pentru a combate acţiunea distrugatoare a agresorilor externi, CaliVita Inernational  a realizat un supliment alimentar ce are în componenta sa o gama complex de substanţe antioxidante, ce sunt dozate optima pentru a lupta contra  produşilor care faciliteaza inmultirea celulelor cancerigene.

MegaqProtect contine : antioxidanţi  ( beta-carotenul, vitaminele E şi C, seleniul ) , extractul de Gingko Biloba (de data aceasta sub formă de extract standardizat în concentraţie crescută), şi alţi componenţi benefici.

Licopenul este cel mai puternic antioxidant care :

 • protejează aparatul cardiovascular,
 • îmbunătăţeşte funcţiile metabolice la vârstnici ,
 • este necesar tuturor celor expuşi îndelung la acţiunea radiaţiilor solare,
 • este necesar vegetarienilor,
 • este necesar celor cu imunitate scăzută.

Glutationul ( redus)este unul din componenţii esenţiali ai ciclului de eliminare a oxidanţilor, concentraţia acestuia în celulă trebuind menţinută la o valoare constantă.

L-cisteina este un aminoacid care este necesar sintezei de glutation, fiind şi un factor important în detoxifiere la fumători, alcoolici şi la cei expuşi la substanţe poluante.

Coenzima Q10 ( ubichinona ) este un component care are efect antioxidant important, cu acţiune la nivelul membranelor celulare.

Zincul şi Manganul (mineralele ) sunt recunoscute pentru efectele lor de stimulare a imunităţii şi de suprimare a stărilor de oboseală.
Acidul alfalipoic extractul  de ceai verde şi extractul de afine au  efecte benefice pentru eliminarea toxinelor depozitate de un organism expus zi de zi unui stres  extrem intens .

Extractul de Ginkgo Biloba care numeroase actiuni benefice :

 • sprijină funcţio-narea normală a sistemului cardiovascular,
 • furnizeaza  oxigen şi nutrienţi la celule, ajutând astfel la menţinerea prospeţimii fizice şi mentale.
 • are efect antioxidant,
 • îmbunătăţeşte memoria şi atenţia chiar la cei afectaţi de boala Alzheimer,
 • ameliorează deficienţele de auz,
 • are efecte vasoactive, crescând fluxul sanguin la cei cu impotenţă.


Consumand produsul MegaqProtect, care pastreaza elasticitatea vaselor sanguine, fortifica membrana celulelor sanguine şi inlatura instalarea arterosclerozei, se pot stopa efectele neplacute ale îmbătrânirii. Acestea  efecte benefice pentru sanatate vor ajuta la prevenirea bolilor canceroase, cat si la  şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Compoziţie / tabletă:

Vitamina C 50 mg
 
Ascorbil palmitat 50 mg
L-cisteină 50 mg
 
Tocoferol complex 50 UI
L-glutation (redus) 10 mg
 
Extract de Ginkgo biloba 10 mg
Extract de ceai verde 7,5 mg
 
Beta-caroten 5 mg
Ubichinonă (Co Q10) 5 mg
 
Zinc 4 mg
Licopină 2,5 mg
 
Extract de afine 2,5 mg
Mangan 1 mg
 
Retinol 0,75 mg
Acid alfalipoic 50 mcg
 
Seleniu 25 mcg

Mod administrare:

2-4 tablete zilnic.

Observaţii:

 • Evitaţi consumul permanent al produsului, în doze ridicate!
 • Consumul de Ginkgo biloba nu este recomandat în perioada sarcinii, alăptării, în cazul tratamentului cu anticoagulante şi înainte de operaţii, deoarece poate scădea timpul de coagulare sanguină!
 • Diabeticii trebuie să consulte medicul înainte de a începe consumul produsului!

Recomandat pentru:

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.