Natural Hgh Support ( 90 tablete )

Natural Hgh Support ( 90 tablete )
Producţia hormonului de creştere scade firesc dupa varsta de 30-33 dde ani, iar acest lucru contribuie nefavorabil la o serie de procese din organism. Se reduce masa musculară determinind scaderea activitatii efizice . Cu Natural HGH Support sprijiniti în mod natural organismul, intervenind eficient în funcţionarea sa optima.
Preţ TVA inclus: 106,15 Lei
Cantitate

Natural Hgh Support - Celor veşnic tineri

La oameni  hormonul de creştere (HGH ) este primul hormon responabil de creştere,el este  responsabil de normalizare unor procese metabolice, cum ar fi anabolismul şi lipoliza. HGH (Human Growth Hormon )este un hormon endocrin secretat  de glanda pituitară (sau hipofiza) din creier. 

Profesorul dr. Vladimir Dilman din St. Petersburg  aconsideră că sistemul neuro-endocrin acţionează sinergic pentru reglarea proceselor din organism.  Sistemul neuro-endocrin este controlat de hipotalamus ( regiune a creierului, cu rol important în reglarea superioară a funcţiilor vegetative ale organismului ), ce este în strânsă corelaţie cu hipofiza. 

Hormonul de crestere este secretat în 6-12 pusee pe zi ,cea mai insemnata cantitate este secretată în primele ore de somn adânc ( în orele de lamiezul nopţii ) Somatopauza este fenomenul de scadere a secreţia HGH pe masura ce înaintam în vârstă .Odată ce a fost declansat acest fenomen debutează procesul de îmbătrânire. O persoane  in varsta de 60 de ani secreta doar o 25% din cantitatea de HGH de la 20 de ani. 

In fazele de stres acut secreţia hormonului HGH creşte brusc.Insa in cazul stresului cronic se produce scaderea secretiei de HGH. Dupa cum se stie ,în zilele noastre , toată lumea trăieşte sub  influenta nefasta a stresului.

Carenta  de HGH la adulţi este asociata cu:

 • scăderea densităţii minerale a oaselor (risc de osteoporoză),
 • reducerea mobilităţii,
 • diminuarea funcţiilor cardiace,
 • tulburări cardiovasculare,
 • creşterea ţesutului adipos al organismului,
 • reducerea masei musculare,
 • slăbirea sistemului imunitar etc.

Supliment alimentar  NATURAL HGH SUPPORT prin compoziţia sa naturală activeaza secreţia naturală a hormonului de creştere.  NATURAL HGH SUPPORT nu conţine hormoni sintetici de creştere , acesta conţine substanţe nutritive excelente, capabile să activeze  glanda pituitară pentru secreţia hormonului de creştere. In compoziţia produsului NATURAL HGH SUPPORT se regăsesc: arginina, lizina, ornitina, glicina, glutamina, neurotransmiţătorul GABA, care acţionează sinergic ( intensificare actiunii a doua/mai multe subtante prin asociere )cu vitamina C şi B6, crom chelatat, lecitina şi extractul de Vicia Faba Major. 

GABA (acidul gama-aminobutiric) este inclus in grupa aminoacizilor şi este printre cei mai importanţi neurotransmiţători ai creierului.

 • GABA ajută la inducerea relaxării şi somnului.
 • GABA diminuiaza activitatea neuronilor, prevenind astfel suprasolicitarea acestora.
 • GABA accelereaza marirea  secreţiei hormonului de creştere de către glanda pituitară anterioară printr-un mecanism extrem de complex.

La aceste procese biochimice  complexe iau parte numerosi hormoni şi substanţe considerate hormoni (somatocrinina, somatomedina etc.). Toţi aceşti hormoni au o acţiune stimulatoare în secreţia hormonului de crestere 


Extractul de Vicia Faba Major.Aceasta planta -Vicia Faba Major-este  printre nenumaratele  plante cu un conţinut bogat de L-dopa.

L-arginina, L-ornitina şi L-glicina sunt aminoacizi ,ei stimulează, de asemenea, secreţia de hormonulde crestere (  HGH )

 • L-arginina acţionează mai eficient împreună cu L-lizina.
 • Prin combinarea L-lizinei cu o formă a L-argininei numită piroglutamat de L-arginină, eficienţa L-argininei creşte de câteva ori. 

Vitamina  B6 şi vitamina C din formula  produsului ,sensibilizează receptorii periferici de HGH din ţesuturile respective. 

Cromul  contribuie la metabolizarea glucidelor şi lipidelor si generează energie.

Lecitina 

 • reduce nivelul colesterolemiei
 • menţine elasticitatea vaselor sanguine
 • normalizează tensiunea arterială şi, în general, funcţiile cardiovasculare,
 • curăţă pereţii vasculari, fortifică musculatura inimii, fortifică sistemul nervos,
 • îmbunătăţeşte memoria şi capacitatea de concentrare. 

Hormonul de creştere( HGH )activat natural are efecte benefice asupra organismului:

 • îmbunătăţeşte funcţiile cardiace si lipoliza
 • dezvoltă masa musculară, performanţele si echilibrul electrolitic al organismului
 • îmbunătăţeşte memoria si libidoul 
 • fortifică sistemul imunitar. 

Toate substanţele enumerate acţionează eficient atât în combinaţia din acest supliment alimentar, cât şi separat. Împreună acţionează sinergic asupra secreţiei intermitente a hormonului de creştere, stimulând puternic secreţia acestuia în timpul nopţii sau ziua, în timpul odihnei.
Natural HGH Support este un supliment alimentar modern şi monitorizat, a cărui compozitie activeaza secreţia endocrină a hormonului de creştere . Natural HGH Support nu are nici un fel de efecte negative  şi nu este considerat dopping.

 

Compoziţie / tabletă:

Piroglutamat de L-arginină 133,33 mg
 
L-lizină HCl 100,00 mg
GABA 100,00 mg
 
Extract de Vicia faba major 83,33 mg
L-ornitină HCl 66,66 mg
 
Lecitină 61,66 mg
Vitamina C 40,00 mg
 
L-glicină 16,66 mg
Piridoxină (vitamina B6) 2,00 mg
 
Crom 4,00 mcg

Mod administrare:

3 tablete, cu o oră înainte de culcare.

Observaţii:

 • Natural HGH Support trebuie consumat întotdeauna pe stomacul gol!
 • Produsul nu este recomandat persoanelor sub 25 de ani, diabeticilor sau celor cu dereglări hormonale!

Recomandat pentru:

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.