Nopalin ( 200 tablete )

Nopalin ( 200 tablete )
Produsul CaliVita Nopalin este obţinut din cactusul Nopal, ce aparţine speciei Opuntia, o familie de cactus cultivată în Mexic, Chile şi Italia. Substanţa activă din Nopalin este nopalul deshidratat.Acest cactus este foarte bogat în vitamine şi minerale şi, datorită conţinutului său ridicat de fibre, ajută la funcţionarea sănătoasă a organismului.Nopalin este un produs excelent pentru digestie, suprimarea apetitului, putând ajuta astfel la normalizarea greutăţii corporale si la succesul curelor de detoxifiere şi de slăbire.
Preţ TVA inclus: 93,50 Lei
Cantitate

Nopalin - Comoara deşertului

Nopalul creşte în deşert şi are nişte flori minunate,este originar din Mexic şi Statele Unite ale Americii, dar poate fi gasit  şi în Insulele Canare. În Mexic este consumat şi ca aliment, sub formă de salată, garnitură şi în supe.

Acest cactus este bogată în vitamine (beta-caroten, vitamina C, B1, B2, B3), bioflavonoide, minerale (Ca, Mg, Na, K, Fe) si  fibre (atât insolubile: lignina, celuloza, hemiceluloze, cât şi solubile: pectina, mucilagii, gume),sprijinind desfăşurarea naturala a proceselor fiziologice. De asemenea este, o sursă valoroasă de proteine uşor digerabile. Are 17 tipuri de aminoacizi, din care 8 sunt esenţiali,adica pe acestia organismul uman nu îi poate produce ,ei sunt obţinuti doar din surse externe.

Nopalul are un conţinut ridicat de fibre, prin urmare provoacă senzaţia de saţietate şi, astfel,constituieun supliment eficient şi în cadrul dietelor de slăbire. Produsul Nopalin trebuie întotdeauna consumat cu multă apă, pentru ca fibrele din compoziţia sa ,să se umfle.Nopalin este un produs excelent pentru digestie, suprimarea apetitului, putând ajuta astfel la normalizarea greutăţii corporale şi la succesul curelor de slăbire.Nopalinul poate fi recomandat persoanelor supraponderale sau obeze. 

Efectele benefice ale produsului : 

 Nopalin prin conţinutul bogat în aminoacizi produsul poate determina scăderea apetitului.

 Nopalin impiedică formarea lipidelor, accelerează catabolismul lipidelor şi eliminarea acestora din organism

 Nopalin stabilizează nivelul glicemiei prin creşterea sensibilităţii organismului la insulină. Studii experimentale au demonstrat atât la diabetici, cât şi la oamenii sănătoşi, un efect hipoglicemiant la maximum 4-6 ore de la administrarea produsului. 

 Nopalin prin efectul hipoglicemiant şi prin vitaminele din compoziţie, acest supliment reduce complicaţiile diabetului zaharat, adică retinopatia, ateroscleroza diabetică etc.

 Nopalin previne conversia excesivă a glucidelor sanguine în lipide .

 Nopalin prin accelerarea catabolismului lipidic reduce nivelul colesterolemiei, trigliceridemiei şi LDL. Vitamina B3 (niacina) poate converti colesterolul LDL în forma HDL .

 Nopalin reduce riscul bolilor cardiovasculare deoarece Vitamina B3 (niacina) poate converti colesterolul LDL în forma HDL.

 Nopalin  are efect  antiaterosclerotic  aceasta se datorează aminoacizilor, fibrelor şi antioxidanţilor prezenţi în compoziţia sa  

Nopalin  reduce unele tulburări gastro-intestinale ,deoarece fibrele vegetale şi mucilagiile protejează mucoasa gastro-intestinală .

 Nopalin reglează producţia de acid gastric asigurind în acest mod, o protecţie eficientă persoanelor care consumă alimente condimentate sau urmează un tratament cu antiinflamatoare.

 Nopalin ajută la detoxifierea ficatului şi organismului.

 Nopalin asigura o traversare mai facilă a alimentelor prin tractul digestiv şi un peristaltism intestinal normal,datorita fibrelor solubile şi insolubile.

 Nopalin poate fi recomandat şi sportivilor, prin numărul mare de aminoacizi existenţi în compoziţie.


Ca urmare a acestor considerente suplimentul alimentar Nopalin contribuie la menţinerea stării de sănătate, fiind util şi în situaţiile în care este perturbată homeostazia organismului.

Compoziţie / tabletă:

Nopal (cactusul pară) deshidratat măcinat 300 mg
   

Mod administrare:

3x2 tablete zilnic, înainte de mese.

Observaţii:

  • Întotdeauna consumaţi Nopalin cu multe lichide, pentru ca fibrele din compoziţie să se umfle şi să provoace senzaţia de saţietate.

Recomandat pentru:

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.