Pentru slabire

Ordonează după:

Produse Naturale CaliVita pentru slăbire, metode de pierdere în greutate fără inconveniente cu produse naturale. Produsele pentru slăbire sunt 100% naturale şi nu au efecte secundare. Produsele Naturale CaliVita vă pot ajuta să pierdeţi în greutate, mențineti greutatea ideală și să fiţi mereu în formă bună.

Chromium Max 500 ( 100 capsule )
Chromium Max 500 ( 100 capsule ) Curele de slăbire pe care le facem şi stradaniile noastre de a ne hrăni optim sunt adesea in zadar datorită senzaţiei pregnant de foame sau apetitului de dulciuri. Cateva persoane ştiu că cauza acestei „slăbiciuni de moment” se afla in deficienţa de crom ,sau un aport insuficient de crom.De mare ajutor ne poate fi , Chromium Max 500,produs care are ...
58,07 Lei
Cantitate Detalii
Citrimax And Chromium ( 90 tablete )
Citrimax And Chromium ( 90 tablete ) Cheia sănătăţi este data de o greutatea corporală optima şi un corp bine proportionat. Curele de slăbire au succes prin consumul unor suplimente alimentare de inalta calitate, ale căror ingrediente active au un efect energizant.Ele sunt eficiente in curele de slăbire şi, în plus, ne ajută să ne protejăm sănătatea.
68,44 Lei
Cantitate Detalii
Figure Shaper ( 60 capsule )
Figure Shaper ( 60 capsule ) Obezitatea este o problemă estetică şi medicală. Astfel, grija pentru siluetă este o preocupare permanentă. Pentru persoanele care îşi doresc un sprijin suplimentar în lupta împotriva kilogramelor în plus, am creat Figure Shaper.Acest produs este unul complex, ale cărui ingrediente active ne pot ajuta la reducerea masei corporale.
131,56 Lei
Cantitate Detalii
Slim Formula ( 90 tablete )
Slim Formula ( 90 tablete ) Slim Formula este un amestec special de ingrediente naturale care sunt menite să ajute in furnizarea de asistenta nutritionale pentru o reducere a tesutului adipos atunci cand este utilizat in asociere cu o dieta calorica corespunzatoare si program de exercitii fizice.
106,15 Lei
Cantitate Detalii
Xshape ( 90 capsule )
Xshape ( 90 capsule ) XShape este un supliment alimentar produs de CaliVita care vine în ajutorul persoanelor ce doresc să slăbească. În compoziţia sa găsim substanţe active precum aminoacizi esenţiali, vitamine şi picolinatul de crom. Toate acestea pentru a fi mai în formă şi pentru a avea un corp mai suplu. Consumat in paralel cu un stil de viaţă sănătos, accentuează ...
112,75 Lei
Cantitate Detalii
 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.