Vital 0 ( 90 tablete )

Vital 0 ( 90 tablete )
Gama de produse Vital reprezintă multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, care conţin mai mult de 40 de substanţe active. Compoziţia lor a fost concepută în concordanţă cu ultimele descoperiri ştiinţifice şi ţinându-se cont de necesităţile specifice de vitamine şi minerale ale fiecărei grupe sanguine. În plus, conţin plante care acţionează sinergic şi care au un efect benefic asupra sănătăţii.
Preţ TVA inclus: 82,32 Lei
Cantitate

Vital 0 - Sănătate pe măsura ta

Cercetarile efectuate de medicul american Peter J. D'Adamo au pus bazele conceptului de alimentatie specifica grupelor sanguine subiect tratat in cartea sa "Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine" unde emite ipoteza ca alimentatia stramosilor nostri a avut un cuvant greu de spus in formarea si evolutia celor patru grupe sanguine. Mergand pe aceasta idee tot ceea ce vine in contradictie cu particularitatile generate de grupa noastra sanguina poate fi daunator sanatatii.

Doctorul D'Adamo impreuna cu echipa sa de cercetatori a studiat compatibilitatea dintre anumite alimente si globulele rosii specifice persoanelor cu diferite grupe sanguine observand urmatorul fenomen: datorita lecitinelor existente atat in elementele de origine vegetala cat si animala ca extractele unor alimente au determinat precipitarea hematilor unor anumite grupe sanguine (le-au aglutinat) . Lecitinele se leaga de componenta glucidica specifica fiecarei grupe sanguine ducand la alipirea hematiilor unele de altele si declansand astfel degradarea starii organismului. Aceste componente glucidice se afla nu numai in sange ci si in diferite tesuturi o alimentatie necorespunzatoare grupei sanguine ducand la degradarea sanatatii diferitelor organe.

In urma acestor cercetari doctorul D'Adamo si echipa sa a stabilit tipul de alimentatie adecvata fiecarei persoane in functie de grupa sanguina, ci si starea de "saturare" cu vitamine si minerale a organismelor care se alimenteaza adecvat indicand suplimentele alimentare, plantele cu actiune benefica asupra fiecarei grupe sanguine.

Compania CaliVita International pornind de la aceste cercetari a creat suplimentele alimentare specifice fiecarei grupe sanguine aflate printre cele mai moderne din Europa in prezent, continand toate vitaminele si mineralele necesare organismului conform grupei sanguine , extracte de plante care previn afectiuni specifice grupei sanguine respective.

Grupa sanguină 0 s-a dezvoltat prima in cadrul procesului de evolutie si s-a adaptat la un regim carnivor. La persoanele cu aceasta grupa sanguina, aportul de vitamine solubile, fier si vitamina C se realizeaza in cantitati suficiente, insa au nevoie de suplimentare cu vitaminele B. Pentru mentinerea sanatatii acestor persoane, recomandam consumul de extracte din plante speciale, cum ar fi yucca, patrunjelul, curcuma, hreanul si radacina de lemn dulce. Vital 0 contine 41 de ingrediente (vitamine, minerale, alte substante biologic-active).

 

Produsele naturiste Callivita sunt de cea mai inalta calitate si foarte eficiente.

Compoziţie / tabletă:

Calciu 100,0 mg
 
Vitamina C 60,0 mg
Magneziu 50,0 mg
 
Pătrunjel 50,0 mg
Yucca 30,0 mg
 
Potasiu 20,0 mg
Prune 20,0 mg
 
Afine negre 20,0 mg
Colină 20,0 mg
 
Inozitol 20,0 mg
L-cisteină 20,0 mg
 
Niacinamidă 18,0 mg
Rădăcină de hrean 15,0 mg
 
Betaină 10,0 mg
Extract rădăcină de lemn dulce 10,0 mg
 
PABA 5,0 mg
Acid pantotenic 5,0 mg
 
Complex hesperidinic 5,0 mg
Zinc 5,0 mg
 
Complex de L-glutation 5,0 mg
Şofran de India (curcumă) 5,0 mg
 
Rutină 4,0 mg
Complex de bioflavonoide din lămâie 4,0 mg
 
Fier 3,0 mg
Piridoxină (vitamina B6) 2,0 mg
 
Mangan 2,0 mg
Riboflavină (vitamina B2) 1,6 mg
 
Tiamină (vitamina B1) 1,4 mg
Beta-caroten 1,2 mg
 
Siliciu 1,0 mg
Cupru 0,5 mg
 
Molibden 80,0 mcg
Iod 80,0 mcg
 
Bor 50,0 mcg
Acid folic 50,0 mcg
 
Biotină 40,0 mcg
Nichel 30,0 mcg
 
Crom 20,0 mcg
Seleniu 15,0 mcg
 
Vanadiu 10,0 mcg
Ciancobalamină (vitamina B12) 1,0 mcg
   

Mod administrare:

3x1 tablete zilnic, în timpul meselor.

Recomandat pentru:

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.