Vital Man ( 60 tablete )

Vital Man ( 60 tablete )
În timpurile noastre, stresul, munca excesivă, starea de spirit proastă şi activitatea sexuală redusă au devenit obisnuinţe. Unul dintre motive este lipsa unei alimentaţii adecvate, necesara pentru armonia fizică şi spirituală.
Preţ TVA inclus: 60,39 Lei
Cantitate

Vital Man - Puterea lui marte

În afară ca conţine multe flavonoide benefice, vitamine, minerale şi aminoacizi, ginseng siberian, Vital Man conține un compus unic, cunoscut sub numele de ginsenoside. Studiile au sugerat că ginsenoside este un adaptogen care ajută la îmbunătățirea rezistenței metabolismul la stres şi oboseală. Se pare că este de ajutor în susţinerea performanţei mentale și fizice, iar unele studii au indicat că ar putea contribui la sporirea libidoului şi a performanţelor sexuale.

Cele mai frecvente probleme care afectează viața sexuală a unui om:

  • Stresul - la locul de muncă, probleme financiare, îngrijirea copiilor și alte astfel de situații pot reduce în mod semnificativ libidoul;
  • Probleme de relaţie - problemele de cuplu nerezolvate sunt mari duşmani ai vieţii noastre sexuale. Certuri destul de dese, lipsa de comunicare, pierderea increderii în partener, toate reprezintă bariere în  intimitate şi afectează viaţa sexuală;
  • Somnul insuficient - orice afecțiune de somn va afecta viata sexuala deasemenea. Lipsa de somn duce la oboseală, epuizare și nu se potriveşte deloc cu libidoul;
  • Vârsta - responsabilă pentru multe dintre schimbările care au loc în corpul nostru: pierderea de masă osoasă, predispoziţie la diferite boli, diferite dureri, albirea parului, riduri, insomnie si scaderea apetitului sexual. Producția scăzută de testosteron este o altă cauza de scădere a libidoului;

Există mai multe arbuști din America de Sud, cum ar fi muira puama (numit "lemnul potenței" de către indienii peruvieni), catauba, damiana, si maca (uneori menționată ca "ginseng peruvian"), care au fost folosite de mii de ani de oamenii indigeni din bazinul amazonian pentru a stimula, creste potenţa şi dorinţa sexuală.

Știința modernă a descoperit că aceste plante conţin multe fitochimicale benefice, iar conținutul bogat de uleiuri esențiale, steroli din plante, și alcaloizi unici pot fi responsabili pentru raportatele îmbunătățiri asupra vitalităţii şi performanţei sexuale.

Ginsengul siberian (Eleuterococcus senticosus) are o acţiune extrem de benefică în cazul bărbaţilor, îmbunătăţeşte capacitatea de adaptare şi de rezistenţă la stres a organismului şi optimizează starea generală şi condiţia fizic.

Guarana conţine cofeină, care are o influență pozitivă asupra rezistenţei şi performanţei fizice. 

Urzica (Urtica dioica) contribuie la susținerea funcției sănătoasă a prostatei, care joacă un rol-cheie în funcția sexuală.

Maca creşte libidoul şi instinctele sexuale, este un stimulent general.

Catuaba îmbunătăţeşte condiţia fizică şi stimulează sistemul nervos.

Muira puama este considerat de indienii amazonieni ca fiind "lemnul potenţei". Conţine betasitosterină, care, pe lângă intensificarea activităţii sexuale, sprijină metabolismul şi sistemul nervos.

 

Compoziţie / tabletă:

Extract de guarana (std. 22% cofeină) 100,0 mg
 
Ginseng siberian 100,0 mg
Muira Puama 100,0 mg
 
Damiana 50,0 mg
Rădăcină de Sarsaparilla 50,0 mg
 
Maca 50,0 mg
Urzică 50,0 mg
 
Catuaba 25,0 mg

Mod administrare:

1-2 tablete zilnic.

Recomandat pentru:

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.