Vital Woman ( 60 tablete )

Vital Woman ( 60 tablete )
Pierderea interesului pentru sex este una dintre cele mai frecvente disfunctii sexuale feminine. Daca in cazul barbatilor disfunctiile sexuale inseamna pierderea erectiei sau ejacularea precoce, generate in principal de factori fiziologici, in cazul femeilor cele mai multe disfunctii sexuale sunt cauzate de o suma de factori psihologici, fiziologici si patologici.
Preţ TVA inclus: 80,45 Lei
Cantitate

Vital Woman - Secretul lui venus

Cauzele scăderii dorinței sexuale la femei sunt multiple:

  • Probleme de cuplu: diverse tensiuni care apar în viața de cuplu duc la scăderea dorinței sexuale a femeii pe fond psihologic. Necunoasterea fidelitaţii partenerului lor, simțind ca el o inşeală, certuri frecvente, neajunsurile financiare, lipsa de comunicare sau tulburări de performanță sexuala ale partenerului sunt doar câteva dintre problemele de cuplu;
  • Tulburări psihice: oboseala intensă, stres, puternic, depresie, anxietate, stima de sine scăzută (îmbătrânirea, creșterea în greutate, etc) pot duce de asemenea la scăderea interesului pentru sex. Boli cum ar fi tiroida, infecţiile vaginale care produc disconfort local la contactul sexual(candidoza, vaginite, uscăciune vaginală), endometrioza, și fibrom uterin sunt, de asemenea, cauze de scăderea a libidoului;
  • Medicamente: Anumite medicamente au ca efect secundar scăderea libidoului, cum ar fi, de exemplu, anumite antidepresive;
  • Testosteron scazut si hormoni sexuali in dezechilibru: testosteronul este "materia primă" din "industria producătoare de hormoni feminini". Prin urmare, o scădere a secreţiei de testosteron va duce la o scădere a producției de estrogen, care este observat prin scăderea dorinţei sexuale. Alte dezechilibre hormonale pot duce, de asemenea, la scăderea libidoului;
  • Vârsta şi menopauza: odată cu vârsta este firesc ca interesul pentru sex să scadă, dar nu astfel încât să fie cu adevărat negat. Chiar si dupa menopauză interesul sexual nu dispare imediat

După multe cercetari s-a dovedit că există multe plante care pot ajuta femeile, astfel încât acestea să rămână echilibrate și senine în orice etapă a vieții lor. Vital Woman conține un amestec brevetat de extracte din plante care, prin efectul de sinergie al substanțelor bio-active reglementează și armonizează funcțiile hormonale feminine:

Damiana este o plantă răspândită în America de Sud, unde, timp de secole, a fost folosit ca un afrodisiac pentru femei și bărbați. Prin conținutul de beta-sitosterol, se intervine favorabil în prevenirea depresiei, oferă confort psihologic este afrodisiac si diuretic. Ar putea fi utilă în prevenirea oboselii cronice la ambele sexe.

Suma provine, de asemenea, din pădurile tropicale din America de Sud, unde este cunoscut sub numele de Para Toda, sau "bun pentru tot". Timp de secole, a fost folosit ca un energizant. Benefic în corpului feminin ajută prin creşterea energiei, capacitatea de adaptare, stimulează dorinţa sexuală.

Maca crește libidoul și poate avea efecte pozitive în caz de infertilitate. 

Sarsaparilla este un detoxifiant general, care reglementează nivelul de hormoni. Poate fi folosit cu rezultate pozitive în reumatism și în inflamații asociate cu boli autoimune.

Saw Palmetto are efecte benefice în inflamaţii urinare şi genitale și are, de asemenea, proprietăți afrodisiace pentru ambele sexe.

Radacina de unicorn are acţiune tonică asupra sistemului de reproducere: este un fortifiant al uterului şi îmbunătaţeşte funcţia secretorie a ovarelor. 

Guarana, originar din Brazilia, are o compoziție foarte bogată în cofeină. Acesta a fost întotdeauna folosite de către localnici pentru nevoi multiple. Acesta este un stimulent general, termogenic, imbunataţeşte apetitul sexual, şi are proprietaţi diuretice. 

Produsele naturiste Callivita sunt de cea mai înaltă calitate şi foarte eficiente.

Compoziţie / tabletă:

Damiana 100,0 mg
 
Suma 100,0 mg
Maca 100,0 mg
 
Rădăcină de Sarsaparilla 50,0 mg
Saw palmetto 50,0 mg
 
Catuaba 25,0 mg
Rădăcină de Unicorn 25,0 mg
 
Extract de guarana (std. 22% cofeină) 100,0 mg

Mod administrare:

1-2 tablete zilnic.

Recomandat pentru:

 
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Doviro Family S.R.L., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.